18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Felvette a kamera az orosz buszrobbanást

2021.08.13. 07:58

Robbanás történt egy buszon az oroszországi Voronyezs városában csütörtök este, egy ember életét vesztette és tizenheten megsérültek, hárman közülük súlyosan – idézte az MTI Alekszandr Guszev, a voronyezsi kerület kormányzójának nyilatkozatát.

A kormányzó helyettese, Szergej Szokolov kizártnak tartja, hogy terrorcselekmény történt.

Nagyjából harmincan lehettek a járművön, amikor bekövetkezett az eddig ismeretlen eredetű robbanás a Ria Novosztyi orosz hírügynökség szerint.

A helyszínre küldött hatóság igyekszik kideríteni, hogy mi okozta a detonációt. Az orosz Nyomozó Bizottság  eljárást is indított nem megfelelő szolgáltatásnyújtás és gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés gyanúja miatt.

A robbanást feltehetőleg az idézhette elő az Interfax orosz hírügynökség információi szerint, hogy műszaki hiba következtében szivárgott a gáz a jármű tetején lévő egyik tartályból. A helyi tömegközlekedési vállalat ezzel szemben közölte, hogy a teljes gépjárműpark dízelolajjal üzemel.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport