18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Leszúrta pedofil barátját az apa, amikor a mobilján meglátta a videót

2021.09.06. 06:50

A helyiek szerint nem kellene gyilkosság miatt vádat emelni az ellen az apa ellen, aki dél-oroszországi város, Szamara melletti faluban megölte az egyik barátját – írja a Daily Mail az East2West News nyomán. 

A két férfi, a 34 éves apa és a 32 éves barátja, Oleg Szviridov akit az apa néha megkért, hogy vigyázzon a kislányára együtt ivott munka után. Kidőltek, az apa pedig korábban felébredt, és elkezdte nézegetni a barátja  mobiltelefonját, amelyben talált egy régi, egyéves videót arról, hogy a barát az ő akkor nyolcéves kislányát szexre kényszeríti. 

Az iszonyat miatti felháborodásában az apa, egy rakétahajtóműgyári munkás azonnal felébresztette és kérdőre vonta a barátját, aki azonban elmenekült, a közeli erdőbe vetette be magát. Az apa feljelentést tett, közben ő is kereste a barátot. Kést vitt magával, megtalálta, arról pedig, ami történt, a rendőrségi vallomása szerint azt mondta, hogy a barát  belerohant a késébe a vitájuk hevében.

Oleg Szviridov holttestét szeptember 2-án csütörtökön találták meg a falu melletti erdőben, egy héttel azután, hogy az erdőbe menekült. Mobiltelefonján több videót nemi erőszakról, három gyermek miatt büntetőeljárás indult. Áldozatai 6 és 11 év közötti kislányok voltak. Anyja arról mesélt, nem is érti, hogy a fia egyáltalán hogyan jutott el eddig, de az ügyben megszólalt Kszenyija Szobcsak televíziós műsorvezető, volt ellenzéki elnökjelölt is. Ő azt mondta,  mindegyik szülő az apa mellett áll.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport