18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Egy francia üzletember elrabolta és megkínozta a hozzá betörő férfit és családját

2021.09.09. 11:34

Egy román férfi betört, és számos értéktárgyát elvitt munkaadója egyik ingatlanából 2017-ben Franciaországban, egy Wimereux nevű településen. A gazdag vállalkozó úgy döntött, kikerüli a hivatalos utat, és maga vette kezébe az igazságszolgáltatást – tájékoztat róla a Főtér.

Thierry Behra egy francia üzletember, aki a legdurvább krimikbe illő cselekedeteket hajtotta végre, miután szembesült azzal, hogy 2017 nyarán az egyik ingatlanába betörtek, és kirabolták. Az épület biztonsági kameráinak felvételeiről az üzletember és számos más, hozzá közel álló személy felismerte az egyik elkövetőt, aki a férfi cégének egy román alkalmazottja. A hatóságok helyett 

önbíráskodás útjára lépett Thierry Behra, aki fegyvert ragadott, majd egy júliusi éjszakán többedmagával behatolt az elkövető lakásába, és családostul elrabolta.

Az igazán brutális cselekmények ezután következtek, mert 

a vállalkozó többek között hőpisztollyal égette az elrabolt személyeket, de alkalmazta a szimulált akasztást és a szimulált vízbe fojtást is, hogy beismerő vallomást kényszerítsen ki belőlük.

Ezek után hűtőszekrénybe is bezárta a foglyait az üzletember, majd másnap autóba ültették és kipakolták őket az észak-franciaországi Chapelle-d’Armentières-ben. Az elrabolt és megkínzott család a történtek után a csendőrségre ment, és feljelentették a vállalkozót. Az eljárás elindult Thierry Behra ellen, akit harmadmagával előzetes letartóztatásba helyeztek, azonban

2019-ben egy eljárásjogi hiba miatt szabadlábra került.

Francia sajtóhírek szerint szeptember végére születhet ítélet az ügyben, amelyben az üzletember ügyvédei egyébként azzal védekeznek, hogy semmi sem történt meg abból, amivel védencüket megvádolták, az egész csupán kitaláció.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport