Nicki Minaj unokatestvérének barátja heréiről volt szó a brit kormányzati sajtótájékoztatón

2021.09.15. 09:01 Módosítva: 2021.09.15. 09:02

Senki sem gondolta volna, hogy Boris Johnson brit kormányfő és Chris Whitty brit tisztifőorvos Nicki Minaj popsztár unokatestvérének barátja heréiről értekeznek majd közös sajtótájékoztatójukon a Downing Streeten. Pedig még is ez történt.

Whitty ugyanis kénytelen volt szóvá tenni, hogy sok mendemonda, álhír kapott lábra az oltásokról, némelyik nyilvánvalóan nevetséges, céljuk a félelemkeltés. Nicki Minaj tweetje pedig egyike az ilyen híreszteléseknek – szögezte le a tisztifőorvos. 

De mi indokolta azt, hogy egy amerikai rapper Twitter-bejegyzését a brit kormány legfelsőbb szintjein vessék górcső alá? 

A díva a Met-gála kapcsán – ahova nem ment el – arról posztolt, hogy 

a Trinindadban tartózkodó unokatestvére azért nem veszi fel a védőoltást, mert a barátja a vakcina után impotensé vált. A heréi megduzzadtak. Ennek szomorú következménye pedig az lett, hogy a házasságkötés előtt álló barát menyasszonya lemondta az esküvőt. 

Minaj később tisztázta álláspontját a vakcinákról, mondván, hogy nagyon sok országban nem engedik az embereket dolgozni, ha nem oltatják be magukat, ezért ő is javasolja a vakcina beadatását, mivel az embereknek valamiből kenyeret kell tenni az asztalra. Hozzátetette: 

Biztosan engem is beoltanak, mert mennem kell turnézni, stb.

Whitty távdorgálása után Boris Johnson vette át a szót, aki kifejtette, hogy nem ismeri Nicki Minaj munkásságát, de lehet, meg kéne ismernie. 

Arra viszont már senki sem számított, hogy az amerikai rapper lelkes követője a brit belpolitikának, ugyanis reposztolta a fent említett részletét Johnson beszédéből, méghozzá azzal a felütéssel, hogy

Imádom az embert, annak ellenére, hogy szerintem ez beszólás volt? Az akcentus uhh! Jesssszz búú!!!

És hogy a twerkelés királynője megkoronázza az Egyesült Királysággal való kapcsolatának kormányzati szintre emelését, még címzett egy, angol akcentussal felvett hangüzenetet Boris Johnsonnak, egyebek közt kifejtette:

  • valójában brit,
  • Oxfordba járt iskolába,
  • Margaret Thatcher volt az iskolatársa, aki csupa jót mondott Johnsonról,
  • és szívesen elküldené a portfólióját a brit kormányfőnek, hogy tájékozódni tudjon a munkásságáról. 


  • Tippek
  • Bankszámla