18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Hangfelvételt készített a 14 éves diáklány, páros lábbal ki is rúgták a molesztáló tanárt

2021.09.25. 15:52

Kirúgtak egy tanárt a dél-afrikai Welkomban, miután a helyi tanfelügyelet, az ELRC bűnösnek találta egy 14 éves diáklány szexuális zaklatásáért – írja a Times Live.

A tanár azután bukott le, hogy az áldozat kapott egy mobiltelefont, hogy bizonyítékot szerezhessen a zaklatásról, a lány pedig mindössze két napra rá készített is egy hangfelvételt, amikor is a férfi éppen szexet követelt tőle.

Az oktató első alkalommal egy esős napon kezdte el zaklatni, amikor is autóval hazavitte két másik gyermek társaságában. Ezután szólt a szüleinek a lány.

A két nappal később készített hangfelvétel tanúsága szerint a tanár arra ajánlkozott, kocsival elviszi a lányt alkoholt fogyasztani, aztán csókolózni szeretett volna vele azzal az indoklással, hogy az ajkai úgy néznek ki, mint a nemi szerve.

A férfi később egy írásos nyilatkozatban azzal védekezett, hogy a lány alkoholt kért tőle, majd maga kérdezte meg tőle, hogy számít-e „szexuális fizetségre.” Az ELRC azonban megállapította, hogy a tanár hazudott, egyben nagyon helyeselték a hangfelvétel elkészítését, amelynek alapján a molesztáló férfit azonnal elbocsátották. Az nem derült ki, hogy büntetőeljárás is indul-e az ügyben.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport