18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kiskorú megerőszakolásával gyanúsítják, egymilliárd forintnyi náci emléktárgyat találtak az otthonában

2021.10.07. 21:46

A riói rendőrség nagyjából 3,5 millió dollár (egymilliárd forint) értékben talált náci emléktárgyakat és fegyvereket egy 58 éves férfi otthonában, akit egy kiskorú megerőszakolásával gyanúsítanak.

A rendőrök több mint 1000 tárgyat találtak, amelyek között náci egyenruhák, folyóiratok, festmények, náci jelvények, Adolf Hitler képei, zászlók és a Harmadik Birodalom érméi is voltak, valamint fegyverek és lőszerek abból a korszakból – írja az NBC News.

A hatóságok akkor fedezték fel az emléktárgyakat, amikor elfogatóparanccsal kimentek a férfi otthonába, akit azzal gyanúsítanak, hogy megerőszakolt egy kiskorút és bántalmazott más gyerekeket is, emellett illegális fegyvertartással és faji diszkriminációval is vádolták.

Értelmes fickó, de holokauszttagadó, homofób, pedofil, és állítása szerint homoszexuálisokra vadászik. Nem vagyok orvos, de szerintem őrült pszichopata

– mondta Luis Armond vezető nyomozó a Reutersnek.

A nyomozó szerint a gyanúsított egy gazdag befektetői családból származik, és vélhetően az örökségéből építette fel a gyűjteményt, amelyet egy múzeumnak akarnak majd adni.