18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Emberi maradványokat találtak a meggyilkolt blogger barátjának holmija mellett

2021.10.21. 09:50

Újabb rejtély borzolja a kedélyeket az egész Amerikát megrázó gyilkossági ügyben: emberi maradványokat találtak a meggyilkolt blogger, Gabby Petito eltűnt vőlegényének holmijának közelében – számolt be az NBC.

A nyomozók emberi maradványokra bukkantak olyan személyes tárgyakkal együtt, amelyek korábban Brian Laundrie tulajdonát képezték. Ezek között van egy hátizsák, valamint egy jegyzetfüzet

– nyilatkozta Michael McPherson különleges ügynök, az FBI tampai irodájának vezetője. A holttestet és a tárgyakat a floridai Carlton Reserve nemzeti parkban találták meg, ahol a férfit már jó ideje keresték, egy olyan területen, amely korábban víz alatt volt.

A maradványokat egyelőre nem azonosították, így nem tudni, Laundrie-t találták-e meg. 

Mint azt megírtuk, a huszonéves floridai pár, Gabby Petito és Brian Laundrie még nyáron amerikai körútra indultak, ahonnan csak a vőlegény tért haza. Később a lány holttestét megtalálták Wyomingban, ám addigra a férfi nyomtalanul eltűnt. Ezután Wyoming állam bírósága szövetségi elfogatóparancsot adott ki ellene.

A Utah állambeli Moab rendőrsége augusztus 12-én futott össze a párral, akik

valamiféle veszekedésbe keveredtek

– áll jelentésükben.

Noha saját bevallásuk szerint a vita fizikai erőszakba torkollt,

a férfi és a nő egyaránt arról számolt be, hogy szerelmesek, eljegyezték egymást, és nem szeretnék, ha bárkit is bűncselekménnyel vádolnának

– írta Eric Pratt járőr beszámolójában. A moabi rendőrség utóbb közzétette a testkamerával rögzített felvételt a párról.

A rendőrök javaslatára a pár éjszakára szétvált – áll a jelentésben, amely Gabbyt zavarodottként és érzékenyként jellemzi.

A lány augusztus 25-én jelentkezett utoljára az Instagramon, bár szüleivel addig folyamatosan tartotta a kapcsolatot. A férfi két nappal később visszatért North Port-i otthonukba, de ezután a család elzárkózott a kapcsolatfelvételtől, majd közölték, hogy Brian Laundrie szeptember 14-én eltűnt a házból. Ezzel egyidejűleg Petito holttestét is megtalálták.

Brent Blue, Teton megye halottkémje kedden jelentette be, hogy a vizsgálatok szerint a lány halálát fojtogatás okozta – adta hírül a CNN.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport