18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kiszivárgott a ciprusi szexvideó, lemondott a miniszterelnök

2021.10.24. 14:14

Lemondott Ersan Saner észak-ciprusi miniszterelnök, miután előkerült róla egy videófelvétel, amelyen egy hiányos öltözetű nőhöz beszél, közben pedig önkielégítést végez a FaceTime applikáción keresztül – írja a Sun.

A hivatalosan csak Törökország által elismert Észak-Ciprus kormányfője már eddig is komoly nyomás alatt volt, mivel pártja, a kormányzó Nemzeti Egység Párt (UBP) egy másik ügy miatt már másfél hete beadta a lemondását, ő maga azonban hivatalban maradt. 

A „kegyelemdöfést” azonban végül a kedden napvilágot látott szexvideó adta meg, amelyen az 54 éves, egyébként házas, kétgyermekes családapa feltűnően jól érzi magát a huszonéves nő társaságában. Kezdetben a politikus ugyan tagadta az online szex tényét, becsületsértést emlegetett, és azt állította, hogy a felvételt manipulálták.

Egyértelmű, hogy valaki meg akarja akadályozni, hogy szeretett hazámat s pártomat szolgáljam, de ezt nem politikai eszközökkel, hanem nyílt támadásokkal teszik. (...) Ez egy összeesküvés, amelyet kizárólag erre a célra terveztek

– méltatlankodott Ersan Saner. A politikus szerint a török maffia is érintett az ügyben, Sedat Peker maffiózó neve került elő. Ersan Saner így jogi lépéseket is kilátásba helyezett, ennek ellenére a Sun a Kibris észak-ciprusi lapra hivatkozva azt írta, Ersan Saner visszavonul a politikától.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport