18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A konyhájában kasztrált férfiakat egy német villanyszerelő

2021.11.01. 20:06

Megkezdődött a pere annak a német villanyszerelőnek, akit gyilkossággal és azzal vádolnak, hogy több embert csonkított meg, amikor „illegális orvosi beavatkozásokat végzett a nemi szervükön”. A 66 éves férfi azt mondta a müncheni bíróságon, hogy minden a partnerei kérésére történt – számolt be az ABC.

A vádlott azt állította, hogy azért ajánlott fel szexuális szolgáltatásokat különféle szado-mazo website-okon, hogy pénzt szerezzen, és ezzel törlessze az adósságait. Később a tevékenységét kiterjesztette arra is, hogy a konyhaasztalán operációkat is végzett. Áldozatai előtt képzett sebészorvosnak adta ki magát.

A bíróságon elmondta, hogy kasztrált vagy részlegesen amputálta a nemi szervét nyolc férfinak 2018 júliusa és 2020 márciusa között. Azt visszautasította, hogy felelős lenne annak a férfinak a haláláért, aki néhány nappal a beavatkozás után vesztette életét.

A holttestet három hét elteltével találta meg a rendőrség egy ládában.

Az ügyészség a gyanúsítottat gyilkossággal és segítség elmulasztásával vádolja.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport