18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Fantomkép készült a brutálisan meggyilkolt aradi kislányról

2021.11.02. 08:21 Módosítva: 2021.11.02. 09:28

Elkészítette az ügyészség az Aradon talált, megcsonkított holttest fantomképét, és kiterjesztették a nyomozást esetleges családon belüli erőszak bűntényére is – derül ki a Maszol cikkéből.

A szakértők bevonásával elkészült leírás szerint a meggyilkolt kislány öt év körüli, megközelítőleg 110-120 centiméter magas lehetett, barna szeme és barna haja volt. A törvényszéki orvosszakértő szerint egy-két nappal a rábukkanása előtt következhetett be a halál.

A nyomozást vezető ügyész, Pavel Palcu az Aradon.ro portálnak úgy nyilatkozott, hogy a vizsgálatot a családon belüli erőszakra is kiterjesztették, gyanús lett ugyanis a bűnüldöző szerveknek, hogy sem a kislány eltűnését, sem a halálát nem jelentette senki. Áttekintik az Arad megyei gyermekvédelmi igazgatóság és az országos gyermekvédelem által kiadott, eltűnt gyermekeket tartalmazó listát is, hogy ráillik-e a személyleírás valakire.

A Főtér úgy tudja, hétfőn este be is vitték kihallgatásra a kislány mostohaapját. A 23 éves férfi azt állította, hogy baleset történt, elmondása szerint fürdetni készült a gyerekeket, amikor a lány megcsúszott, beütötte a fejét a kád szélébe, ennek következtében halt meg. 

Beismerte, hogy ő vitte a holttestet az aradi temető környékén található mezőre, azt viszont tagadta, hogy ő gyújtotta volna fel.

A mostohaapát őrizetbe vették. A bíróság kedden dönt arról, hogy harmincnapos vizsgálati fogságba helyezik-e. A gyermeknek van egy hároméves és egy újszülött kistestvére is, őket és anyjukat egy gyermekvédelmi központba vitték.

Amint arról az Index is beszámolt, egy aradi férfi vasárnap reggel kutyasétáltatás közben bukkant rá a kislány megcsonkított holttestére – levágták a lábát. A gyermek fejsérülés miatt halt meg, amelyet egy kemény tárgy okozott. Elképzelhető, hogy többször is a falhoz vagy a padlóhoz verték. A tettes úgy akarta eltüntetni a nyomokat, hogy felgyújtotta a holttestet.

(via Maszol, Főtér)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport