18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Csirkecsonttal gyilkolt meg egy orvost az oltásellenes MMA-harcos

2021.11.18. 12:26

A magát már korábban is „oltatlan gyilkos” becenéven emlegető MMA-harcos, Akmal Khozhiev most tényleg elkövetett egy gyilkosságot. A 27 éves férfi Guamban egy vacsora közben ölte meg az orvosát – írja az Independent.

A helyi sajtóértesülések szerint az MMA-harcos és a radiológus orvos, aki már három éve dolgozott vele együtt, vasárnap este vacsoráztak együtt egy apartmanban. Közben azonban összevitatkoztak a vakcinákról.

Az egyik szemtanú hallotta, amint a férfi azt mondja az orvosnak, hogy már nem bízik benne, és fojtogatni kezdte. A szemtanú megpróbálta leállítani az MMA-harcost, aki erre őt is megütötte kétszer.

EZUTÁN A FÉRFI MAGÁHOZ VETT EGY „ÁLLATI CSONTOT” A TÁNYÉRJÁRÓL ÉS AZZAL TÖBBSZÖR NYAKON SZÚRTA AZ ORVOST.

Az áldozat még a helyszínen életét vesztette. A gyilkos beismerte a tettét. A rendőrök őrizetbe vették, azóta pedig már több pontban is vádat emeltek ellene.

Az egyik korábbi munkaadója szerint a férfi az utóbbi időben több alkalommal is erőszakos volt. Az orvos megpróbált lelki segítséget nyújtani neki. Az üzbég származású MMA-harcos már korábban is oltásellenes konteókat terjesztett az interneten. Többek között azt mondta, hogy az oltás halált okoz.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport