18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kimentették a pilótát, pillanatokkal később egy vonat darabokra törte a gépet

2022.01.10. 14:35

Az utolsó pillanatban mentették ki egy repülőgépből a pilótáját. A rendőrség testkamerás felvételt készített, majd közzétette a videót, amelyen látszik, hogy ketten mindent megtesznek a férfiért, aki egy Cessna 172-es géppel a vasúti sínre zuhant. A rendőrök nagy nehezen kihúzták a vérző pilótát, majd néhány pillanattal később jött egy vonat, amely darabokra szedte a kis repülőgépet.

A gép vasárnap délután 2.10-kor zuhant le, nem sokkal azután, hogy felszállt a Whiteman repülőtérről a kaliforniai Los Angelesben. A rendőr testkamerája szerint a vonat öt perccel később zúzta össze a repülőt, vagyis rendkívül gyorsan, szinte azonnal kiértek a helyszínre, ami annak köszönhető, hogy a baleset az állomástól csupán néhány háztömbnyire történt. Bár értesítették a megfelelő személyeket a vasútnál, hamar rájöttek, hogy nincs vesztegetni való idő, ezért rögtön elkezdték kimenteni.

Látva, mi történt, hálás vagyok, hogy élek. És azért is hálás vagyok, hogy a pilóta túlélte

– mondta Robert Sherock, az egyik rendőr.

A pilótát kórházba szállították, más sérülés pedig nem történt.

(ABC News)