Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Lezárul Gabby Petito ügye: kiderült, ki ölte meg az influenszert

2022.01.22. 13:00 Módosítva: 2022.01.22. 13:03

Az FBI pénteken közleményt adott ki a tavaly meggyilkolt fiatal influenszer, Gabby Petito ügyével kapcsolatban. Azt írták, hogy a lány barátja, Brian Laundrie a naplójában bevallotta, hogy meggyilkolta a menyasszonyát.

Brian Laundrie-t az eltűnése után heteken keresztül keresték a hatóságok, mivel őt sejtették Gabby Petito halála mögött. A férfinak azonban már csak a holttestét sikerült megtalálniuk, mivel addigra öngyilkosságot követett el.

A maradványokkal együtt a férfi naplóját is megtalálták októberben, végül ebből igazolódott be az FBI gyanúja. 

A naplóban olyan állítások szerepelnek, amelyekben Mr. Laundrie felelősséget vállalt Ms. Petito haláláért

– áll az FBI közleményében. A naplót egyébként elázva találták meg, valószínűleg emiatt tartott ennyi ideig, hogy alaposan átvizsgálják a dokumentumot. 

A közlemény szerint Petito családja megköszönte az FBI-nak, hogy felgöngyölítették az ügyet. A nyomozóhatóság azt is közölte, hogy hamarosan hivatalosan is lezárják az ügyben folytatott vizsgálatot, mivel a jelek szerint már nem maradt mit felderíteniük az üggyel kapcsolatban. Időközben a két fiatal családja is megegyezett arról is, hogy miként osztják meg egymás közt az ingóságaikat. 

(via CNN)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport