Eszter, Eliza
EUR 382,87 Ft
USD 356,88 Ft
14 °C
24 °C

Tűz ütött ki egy kameruni szórakozóhelyen, sok a halálos áldozat

000 9WW2BK
2022.01.23. 18:15

Vasárnap hajnalban ütött ki tűz Yaoundéban, Kamerun fővárosában az egyik népszerű szórakozóhelyen. A közép-afrikai ország hatóságainak közlése szerint a szerencsétlenségben legalább tizenhatan meghaltak – adta hírül az MTI.

A tájékoztatás szerint a Bastos városrészben található Club Livben kitört tűz egy olyan helyiségre is átterjedt, ahol gázpalackok voltak. A tüzet feltehetőleg egy olyan tűzijáték okozta, amit beltérben használtak fel, és ezek felrobbanása kelthetett pánikot.

René Emmanuel Sadi kormányszóvivő közölte: még folyik a nyomozás az áldozatok azonosítása és állampolgárságuk megállapításának érdekében.

(Borítókép: Tűz ütött ki Yaoundéban, Kamerun fővárosában található Club Livben 2022. január 23-án. Fotó: Kenzo Tribouillard / AFP)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport