Erik, Alexandra
EUR 385,41 Ft
USD 366,43 Ft
9 °C
23 °C

Meghalt Peter Robbins

2022.01.26. 20:10

Meghalt Peter Robbins, aki azzal lett világhírű, hogy gyerekszínészként ő volt Snoopy barátja, Charlie Brown szinkronhangja – írja a Wrap. Robbins 65 éves volt. 1972-ben, 16 évesen hagyott fel a színészettel. 

Robbinsnak mentális problémái voltak, mániás depresszióban és skizofréniában szenvedett. Élete során függőségekkel küzdött, és többször börtönben is volt. Családja a Fox televízióval közölte, hogy öngyilkosságot követett el.

Mindenkinek azt ajánlom, hogy vegye komolyan a bipoláris zavart. Az egész életed felfordulhat egy hónap alatt, mint ahogy velem történt. Most jöttem ki a börtönből, és jobb ember lettem tőle. Sokkal alázatosabb lettem, és hálás vagyok, hogy ezen átmentem

− mondta el Robbins egy interjúban. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!