Egyedül a pap látogathatja a börtönben a gyerekgyilkos egykori magyar pornóst

2022.03.28. 08:35
Egyetlen családtagja sem látogatja a börtönben a gyermekgyilkos anyát, a per lassan halad.

B. Katalin, a volt pornószínésznő azért hurcolta magával Olaszországba tavaly ősszel a kétéves Alexet, mert a magyar bíróság ideiglenesen a kisfiút az apánál helyezte el, de a nő nem kívánta a férfinak átadni.

A volt pornószínésznő a kisfiút több késszúrással megölte, egy élelmiszerüzlet pénztári futószalagjára fektette, majd az élettelen testről képet küldött az édesapának és több családtagjának.

A nő mindvégig tagadta, és a mai napig tagadja a tettét. Állítása szerint más végzett a kisfiúval.

Az apa ügyvédje, Massimiliano Scaringella áprilisra teszi a nő elmeorvosi vizsgálatának befejeződését. A Bors információi alapján az ügyvéd a nő tagadására legfőképpen csak egy kérdést tudott feltenni, miszerint

ha az anya nem emlékszik a tettére, akkor miért írt bocsánatkérő levelet a már halott kisfiához?

Ebbe a levélbe azt is beleírta a volt pornószínésznő, hogy hamarosan a kisfiú után megy. Az olasz ügyvéd a Bors megkeresésére hozzátette azt is, hogy

a nővel egy 30 éves tapasztalattal rendelkező orvos foglalkozott, ezért biztosak lehetünk benne, hogy helyes megállapítást tesz majd Norbert volt párja állapotával kapcsolatban. Fontos megjegyezni, hogy nem kizárólag az a kérdés, hogy B. elmebeteg-e vagy sem, hanem az is, hogy a tette idején képes volt-e felfogni annak következményeit.

Egy olasz pap lehet az egyetlen látogató

A nő édesanyja anyagi okokból valószínűleg nem utazhat ki a tárgyalásra, ám már nagyon várja, hogy lezáruljon az eljárás, nyilatkozta a Borsnak a lap megkeresése után, és kihangsúlyozta, hogy a lányának nem börtönben kellene lennie, mert orvosi segítségre és kórházi ellátásra szorul.

Ha ön jogellenes, vagy kiskorúakra káros online tartalommal találkozik, olvassa el a témáról szóló cikkünket és használja a cikk végén található bejelentőfelületet!