18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Örökre kitiltotta a járatán önkielégítést végző férfit egy amerikai légitársaság

2022.04.05. 22:11

A Southwest Airlines örökre kitiltotta a járatairól azt a férfit, aki a panasz szerint női utastársa mellett ülve többször is önkielégítést végzett – írja az Airportal. Információk szerint a férfi már a felszállást követően letolta a nadrágját, hogy a saját kedvére tegyen, ráadásul a mellette ülő nő szeme láttára. A nő ezért azonnal lefotózta a szeméremsértő módon viselkedő férfit, hogy bizonyíthassa majd a történteket.

A nő megvárta, amíg a férfi elalszik, majd megkérte a személyzetet, hogy ültessék máshová. Ezután a légiutas-kísérőknek is beszámolt az esetről.

A leszállást követően a pilóták értesítették a phoenixi hatóságokat a történtekről, akik őrizetbe vették, és kihallgatták a férfit. Az utas azt állította: megkérdezte a nőt, bánná-e, ha kényezteti magát, és elmondása szerint a nő azt válaszolta, hogy „nem érdekli”.

A Southwest Airlines elismerte a történteket, és jelezte, hogy az utast örökre kitiltották a légitársaság valamennyi járatáról.

Arról ugyanakkor nincs információ, hogy a férfi ellen vádat emeltek-e, és nem ismert az esetleges büntetés mértéke sem.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport