18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Hat nőt késsel kényszerített orális szexre, most életfogytiglanra ítélték

2022.05.03. 15:15
A rendőrség átfésülte a laptopjáról és telefonjáról származó több órányi beteges felvételt, és gyanítja, hogy több áldozata is lehetett az életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt TikTok-rappernek, aki késsel fenyegetőzve támadott meg hat nőt, miután éjszaka hazáig követte őket Londonban.

A 27 éves Francis Mukendi a 2017 szeptemberétől 2019 decemberéig tartó kétéves ámokfutás során rontott rá a nőket – akik 20 és 32 év közöttiek voltak – az észak-londoni Camdenben lévő lakóházaik lépcsőházaiban és folyosóin.

A Metropolitan Rendőrség azonban attól tart, hogy Mukendi másokat is megtámadhatott, miután több mint 100 órányi térfigyelő kamera felvételét átnézték, és más nőkről készült képeket találtak a telefonján és laptopján. Felhívást tettek közzé, amelyben arra kérik a lehetséges új áldozatokat, hogy jelentkezzenek.

Lefilmezte magát erőszaktevés közben

Az erőszakoló több támadását is filmre vette, melyeket végignézve a nyomozók „rendkívül veszélyesnek” bélyegezték őt. Andrew Holmes bíró életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte, és elrendelte, hogy legalább 15 évet kell letöltenie. A Wood Green Crown Court esküdtszéke hathetes tárgyalást követően nemi erőszak, nemi erőszak kísérlete, szexuális erőszak és pengés tárgy birtoklása miatt ítélte el.

A csavargó Raver Artist néven rappelt az Instagramon, és a feltételezések szerint egy zombi pengével,

konyhakéssel és kalapáccsal kényszerítette rémült áldozatait

arra, hogy szexuális aktusokat hajtsanak végre rajta, miután megállította őket otthonuk előtt.

Mukendi a támadásoktól nem messze, egy rövid sétára lakott. 2020. december 21-én feladta magát a rendőrségen, miután a médiában megjelent róla akkor még gyanúsítottként egy felvétel.

Profi bűnöző

A rendőrség szerint évekig el tudta kerülni az elfogást, mivel tudta, hol vannak a térfigyelő kamerák, és kesztyűt viselt, hogy a támadásai során ne lehessen lenyomozni az ujjlenyomatát.

Azután, hogy márciusban kiderült, hogyan rappelt a YouTube-csatornáján arról öt erőszakos eset után, hogy „stresszes” az élete, mert nem volt olyan szexuális kapcsolata, amibe a nők is beleegyeztek volna. A bíróság meghallgatta, hogyan támadta meg Mukendi az első áldozatát 2017 szeptemberében.

Több esetet feltárt a bíróság

A nő belépett a lakótömbje előszobájába, és amikor megfordult, hogy becsukja az ajtót, meglátott egy férfit az ajtóban állni. A bíró így összegezte az esetet:

Azt mondta neki, hogy térdeljen le.

A nő nemet mondott, de mégis letérdelt. Megkérdezte, hogy miért csinálja ezt?

A férfi kést nyomott a nyakához. A nő szerint a férfi hátsó zsebéből kerülhetett elő. Hosszú, görbe pengéje volt. A nő leírta, hogy rettegett, amikor arra kényszerítették, hogy orális szexet végezzen az ördöggel, miközben a férfi kést nyomott a torkához. Amikor a nő lakótársa hazaért, a támadó elmenekült.

A rendőrség később átkutatta Mukendi lakását, és egy MacBookot talált az ágya alatt. A laptop szemetesében kutakodtak, és előkerült egy videoklip, amelyen egy nő sír, miközben megerőszakolják a folyosón – a Daily Mail szerint folytatják a nyomozást a felvételek alapján további áldozatok után.

Ebben a cikkben szexuális visszaélés a téma. Kérjük, olvassa el erről szóló írásunkat is!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes, 06 (80) 20-55-20-as számon.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon.