18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A kamerák buktatták le a tinilányt erőszakoló dartsvilágbajnokot

2022.05.12. 17:17
Ted Hankey korábbi dartsvilágbajnok könnyeit törölgette, amikor két év börtönre ítélték, miután bűnösnek vallotta magát egy tinédzser lány szexuális zaklatásában. A támadásról készült felvételek előkerüléséig tagadta tettét.

Az 54 éves, nős férfi leszorította a fiatal lányt, és szexuálisan bántalmazta.

A támadás a cheshire-i Crewe-ban történt tavaly szeptember 10-én, és a bíróság korábban értesült arról, hogy

az áldozat egy 16 év körüli kamasz lány.

A bíró szerint undorító és perverz vágyait szolgálta ki

Az ítélethirdetéskor Steven Everett bíró azt mondta, Hankey a végsőkig tagadta volna, ha a támadást nem vették volna filmre.

Everett bíró felháborodva azt mondta az elítéltnek:

Ön valóban azt hitte, hogy senki sem hisz az áldozatnak, amíg meg nem mutatták a bizonyítékokat. Tény, hogy lefogta őt, és közben úgy tett, mintha fel lett volna rá jogosítva. Úgy kezelte őt, mint a saját undorító és perverz szexuális vágyai tárgyát. Az önsajnálata a státusz és a pénzkereseti lehetőség elvesztése miatt – biztos vagyok benne, hogy soha többé nem dartsozik a televízióban.

A felvételt lejátszották a bírónak, miután a tárgyalótermet megtisztították a nyilvánosságtól és a sajtótól. A lány szeptember 16-án jelentette az esetet a rendőrségen, Hankey-t pedig még aznap letartóztatták.

A kihallgatás során tagadta a bűncselekmény elkövetését, majd a videófelvételek bemutatása után azt válaszolta, hogy „nem kommentálom”.

A Warringtoni Magisztrátusi Bíróságon való megjelenésekor, április 14-én, csütörtökön azonban bűnösnek vallotta magát a szexuális zaklatásban – írja a Daily Mail.

Vámpírruhás dartsos

A dartsjátékos, aki vámpírnak öltözve érkezett a meccsekre, és Gróf becenéven szerepelt, először 1998-ban kvalifikálta magát a BDO-világbajnokságra, amelyet 2000-ben és 2009-ben megnyert, és kétszer második lett a lakeside-i versenyen is.

A bíróságon elhangzott, hogy a

Felesége elválik tőle, és a gyermekei sem akarnak vele semmilyen kapcsolatot.

Simon Parry ügyész korábban azt mondta Hankey letartóztatásáról, hogy

határozottan tagadta, hogy bármi rosszat tett volna. Csodálkozását fejezte ki, hogy letartóztatták, és nem tudta, miért mondja felesége, amit mondott. »Miért tennék ilyet?« Amikor a rendőrség közölte vele, hogy az esetet kamera rögzítette, Hankey semmilyen további kérdést nem kommentált.

A bíróság előtt felolvasott áldozati hatásvizsgálat szerint a lány azt mondta, hogy most folyamatos szorongástól, pánikrohamoktól és szívdobogástól szenved. Hozzátette:

A bűncselekmény következtében poszttraumás stressz szindróma alakult ki nálam. Ez a bűncselekmény nagy hatással volt a mentális egészségemre. Nagyon bizalmatlan vagyok a férfiakkal szemben, és nehezemre esik bármilyen fizikai kapcsolatot létesíteni másokkal.

Mark Connor, a védő felfüggesztett börtönbüntetést kért, mondván, hogy a támadás opportunista volt, Hankey elismerte a bűncselekményt, és bocsánatot akart kérni a viselkedéséért.

Everett bíró azonban így válaszolt:

A végsőkig tagadta volna, ha nem filmezték volna le.

Hankey-t arra is kötelezték, hogy a következő tíz évre írja alá, hogy a szexuális bűnözők nyilvántartásában szerepel. A vheshire-i rendőrség fogadta börtönbüntetése letöltésére. 

Ebben a cikkben szexuális visszaélés a téma. Kérjük, olvassa el erről szóló írásunkat is!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes, 06 (80) 20-55-20-as számon.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon.