Több mint kétszázmillió forintra perli a fiát egy házaspár, mert nem nemzett nekik unokát

2022.05.13. 14:24
Egy nyugdíjas indiai házaspár több mint ötszázezer fontra (225 millió forintra) perli egyetlen fiát, mivel azt állítják, hogy az unoka születésének elmaradása lelki gyötrelmet okozott nekik.

A 61 éves Sajnív Prasad és felesége, az 57 éves Sadhana beadványt nyújtott be fia, Srí Sagar és felesége, Subhangi ellen, akik 2016-ban házasodtak össze, és nincs gyermekük − írta meg a Daily Mail

A házasságot megszervezték, és még Thaiföldre is elküldték őket nászútra, hogy örököst produkáljanak, mondta Sajnív. A párnak egy éven belül gyermeke kell hogy legyen, vagy fizetniük kell − állítják a szülők.

Srí Sagar az Egyesült Államokban tanult pilótának a szülei költségén, és 2007-ben tért haza a recesszió miatt. A férfi azóta Indiában dolgozik, és külön él feleségétől.

Az anya és az apa egy 63 ezer font (harmincmillió forint) értékű Audit ajándékozott a párnak, és fizette a fényűző esküvői fogadásukat egy ötcsillagos szállodában. Állításuk szerint 25 millió rúpiát (120 millió forintot) költöttek a fiukra, mióta megszületett.

Most pontosan ugyanezt az összeget akarják visszakapni − és további 12 millió forintnyi fájdalomdíjat.

Megöltük az álmainkat, hogy felneveljük őt. Minden szülő álma, hogy nagyszülő legyen. Évek óta vártuk, hogy nagyszülők lehessünk

− mondta el az apa.   • Tippek
  • Bankszámla