Megkéseltek egy 15 éves fiút, aki az édesanyját védelmezte

2022.06.12. 19:17
A kórházba szállítás után belehalt sérüléseibe a tinédzser, aki szembeszállt édesanyja feltételezhető bántalmazójával, közölte a manchesteri rendőrség.

Gyilkosság gyanújával letartóztattak egy 44 éves férfit, miután egy 15 éves fiút halálra szúrtak, az áldozat édesanyját pedig megsebesítették – erősítette meg a rendőrség. A jelentések szerint Jakub Szymanski akkor vált célponttá, amikor megpróbálta megvédeni az édesanyját. A nőt kórházba szállították, állapota stabil.

A rendőrségen keresztül kiadott családi nyilatkozat szerint Jakubot a családja Kuba néven, a barátai pedig Jakubként ismerték. Mindig is kedvelte a társaságot, barátságos és beszédes természetének köszönhetően sok barátra tett szert rövid élete során, írták a fiúról.

A rendőrség szerint a letartóztatott manchesteri férfi feltehetően ismerte az áldozatokat. A 15 éves fiút a helyszíni gyors ellátást követően kórházba szállították, ahol körülbelül egy órával később belehalt sérüléseibe – közölte a Guardian a rendőrségre hivatkozva.