18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Pedofil Disney World-ös dolgozót kapott rajta kiskorú zaklatásán egy beépített ügynök

2022.06.18. 13:59
A Disney World egyik alkalmazottja is ott van a 12 szexuális ragadozó között, akit fedett akcióban buktattak le. Zachary Hudson meztelen képeket küldött magáról egy 15 éves lánynak, aki valójában egy beépített ügynök volt.

A Disney World egyik alkalmazottja is azok között a férfiak között volt, akiket a floridai bűnüldöző szervek elkaptak, mert szexre buzdítottak gyerekeket. A 20 és 67 év közötti gyanúsítottak ellen összesen 49 bűncselekmény miatt emeltek vádat egy kéthetes gyermekvédelmi nyomozást követően – jelentette a Polk megyei seriffhivatal.

„A kor csak egy szám”

A letartóztatottak között van a 30 éves Zachary Hudson, aki buszsofőrként dolgozott a Disney Worldben. Június 4-én és 5-én Hudson online üzeneteket váltott egy beépített ügynökkel, aki egy 15 éves lánynak adta ki magát. A nyomozó megkérdezte Hudsont, hogy van-e problémája azzal, hogy csak 15 éves, mire a férfi azt válaszolta, hogy

amíg az, hogy idősebb vagyok, nem zavar téged, addig a kor csak egy szám.

A beszélgetésből SMS-ezés lett, ahol a rendőrség szerint Hudson leírta, milyen szexuális cselekményeket szeretne végrehajtani a nővel, akit 15 éves lánynak hitt. A rendőrök szerint egy meztelen fotót is küldött a nőnek.

A rendőrség elfogatóparancsot kapott Hudson letartóztatására, és őrizetbe vették Orlandóban. Vádat emeltek ellene kétirányú kommunikációs eszköz használata bűncselekmény elkövetése bűntett miatt és kiskorúakra káros anyagok továbbítása miatt, és az Orange megyei börtönben helyezték előzetes letartóztatásba – írja a New York Post.

Ha ön jogellenes vagy kiskorúakra káros tartalommal találkozik, olvassa el a témáról szóló cikkünket, és használja a cikk végén található bejelentőfelületet!

Vészhelyzetben hívja a 112-es számon a segélyhívót!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes, 06 (80) 20-55-20-as számon.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon.

Ebben a cikkben szexuális visszaélés a téma. Kérjük, olvassa el erről szóló írásunkat is!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport