18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Rejtélyes körülmények közt halt meg több fiatal egy szórakozóhelyen

2022.06.26. 16:31
Legalább 22 fiatal meghalt szombat éjjel egy dél-afrikai éjszakai bárban. Egyelőre nem világos, mi vezetett a bulizni vágyó emberek halálához, közölte az ottani rendőrség.

A Daily Dispatch című helyi lap arról számolt be, hogy a holttestek – melyeken külsérelmi nyomok nem voltak láthatók – az asztalokon és a székeken hevertek szétszórva, írja az Associated Press.

A lehető leghamarabb boncolást fogunk végezni, hogy megállapítsuk a halál valódi okát. Az elhunytakat állami hullaházakba szállították

– nyilatkozta Siyanda Manana, az egészségügyi minisztérium szóvivője.

A klub tulajdonosa, Siyakhangela Ndevu az eNCA helyi műsorszolgáltatónak elmondta, hogy vasárnap kora reggel értesítették őt a tragédiáról.

Még mindig nem vagyok biztos abban, hogy mi történt valójában, de amikor reggel felhívtak, azt mondták, hogy telt ház volt, néhányan ennek ellenére erőszakkal próbáltak bejutni a helyre

– tette hozzá Ndevu.

A közösségi oldalakon terjengő találgatások szerint szén-monoxid-mérgezés vagy más mérgezés végezhetett a fiatalokkal, írja a Tények.