18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Levágták a fejét, de már előtte is halott volt

2022.06.30. 10:40
Kedd este járókelők vették észre az emberi fejet a bonni bíróság oszlopos főbejáratánál. A hullacsonkító ellen a köznyugalom megzavarása miatt indult eljárás.

Természetes halállal halt meg az a férfi, akinek a fejét kedd este a bonni bíróság bejárata előtt találták meg – számolt be a törvényszéki orvosi vizsgálat eredményéről szerdán a bonni rendőrség. Az ügyben letartóztatott 38 éves férfit – aki a rendőröknek azt is elárulta, hol találják meg a test többi részét – a bíróság közvetlen közelében fogták el.

A boncolást követően a rendőrség arról tájékoztatott, hogy a 44 éves férfi, akinek a testét megcsonkították, természetes halált halt, nem gyilkosság áldozata.

A gyanúsítottnak, aki ellen emberölés helyett immáron a köznyugalom megzavarása miatt indult nyomozás, kábítószerekkel kapcsolatos bűncselekmények miatt már volt dolga a rendőrséggel. A gyanú szerint ő és a halott férfi hajléktalan volt, és ő csonkította meg a holttestet. Azt egyelőre nem lehet tudni, milyen eszközt használt a férfi a test csonkítására, ahogy azt sem, hogy mi volt a motivációja – írja az MTI.