Elon Musk megtörte a csendet

2022-06-23T115655Z 77944039 RC2Q7T9CQHML RTRMADP 3 TESLA-FACTORI
2022.07.02. 07:54
Elon Musk megtörte a csendet a Twitteren, képet posztolt a pápával. Ferenc pápa állapota javult, mivel már nem kerekesszékben közlekedett a találkozón.

Elon Musk péntek este megtörte kilenc napja tartó hallgatását a Twitteren, amelyet 44 milliárd dollárért próbál megvásárolni. Egy képet posztolt, amelyen látható, hogy csütörtökön Ferenc pápával találkozott, aki már felállt a kerekesszékből és botjára támaszkodott az üzletember és gyermekei körében.

A 85 éves Ferenc pápa térdfájdalmai miatt az elmúlt hetekben tolószékbe kényszerült, a múlt héten pedig elhalasztotta júliusi útját a Kongói Demokratikus Köztársaságba és Dél-Szudánba, ezért találgatások indultak az esetleges lemondásáról.

Megtiszteltetés, hogy tegnap találkoztam a pápával

– írta bejegyzésében a világ leggazdagabb embere.

Valaki hiányzott a képről

Musk négy tinédzser fia is szerepel a képen, de 18 éves transznemű gyermeke nem, aki június 20-án igyekezett megváltoztatni a nevét és megszakítani vele a kapcsolatot. Musknak összesen nyolc gyermeke van. Az üzletember és a pápa találkozójának célja egyelőre nem ismert.

Múlt hónapban Musk a Reuters szerint azt mondta, hogy a Twitter megvásárlásáról szóló üzletet illetően „még mindig van néhány megoldatlan kérdés”.

(Borítókép: Patrick Pleul / Pool / REUTERS)

   • Tippek
  • Bankszámla