Fény derült Vlagyimir Putyin féltve őrzött titkára

2022-06-30T162242Z 1220110358 RC2F2V9FND8A RTRMADP 3 RUSSIA-INDO
2022.07.10. 15:38
Egy Telegram-bejegyzés szerint Vlagyimir Putyin orosz elnöknek gyereke születik a volt tornász szeretőjétől, annak ellenére, hogy ezt mindenképpen el akarta kerülni. Minderről a The Sun című brit lap számolt be.

Putyin állítólagos szeretője, Alina Kabajeva egyes hírek szerint már két gyermeket szült az orosz elnöknek. A hír, miszerint Putyinnak újabb gyermeke születik, a General SVR csatornán jelent meg, amelyet egyes források szerint a Kreml bennfentesei kezelnek.

Már beszámoltunk róla, hogy Alina Kabajeva terhes. Nemrég vált ismertté, hogy a születendő gyermek lány lesz. A hír egyáltalán nem tetszett a leendő apának, Oroszország elnökének, aki annak a véleményének adott hangot, hogy van már elég gyereke

– írta a névtelen posztoló a bejegyzésben.

Putyin nagyon vigyáz arra, hogy a magánéletével kapcsolatban minél kevesebb hír jelenjen meg a hazai és nemzetközi sajtóban, ezért azt sem tudni, hogy pontosan hány gyereke van, írja a The Sun.

Az orosz elnök a minap katasztrofális következményekkel fenyegetett. Azt mondta, hogy a szankciók kétségtelenül ártanak az orosz gazdaságnak, de úgy fogalmazott, hogy a nyugati hatalmak még nagyobb kárt okoznak saját maguknak és a világ energiapiacainak.

(Borítókép: Vlagyimir Putyin. Fotó: Alexander Zemlianichenko / Pool / Reuters)  • Hírek
  • Árfolyam