18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Vadászpuskával lőttek le egy maszturbáló férfit a nudistastrandon

2022.07.28. 09:41

Halálos lövést kapott egy férfi a franciaországi Lyon „La Mama” nevű nudistastrandján, miután vitába keveredett egy 76 éves férfival, írta meg az Independent. Francia és brit médiaforrások szerint két francia állampolgár veszett össze egymással.

A két férfi azután keveredett szóváltásba, hogy a közszeméremsértést elkövető fiatalabbik a strandon belekötött másokba, jelentette a Sky News a francia rendőrségre hivatkozva. A brit médiaforrások azt is hozzátették, hogy a fiatalabb férfi a strandon állítólag önkielégítést hajtott végre, miközben egy nőt bámult.

Az idősebb férfi a vita hevében elővett egy vadászpuskát, amivel aztán lelőtte vitapartnerét. Az nem világos, hogy miért vitte magával a nudistastrandra a fegyvert, aminek legális tulajdonosa.

A France3 beszámolója szerint a lövéseket leadó férfi nem állt ellen a hatósági intézkedésnek, amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek. Miután egy orvos megvizsgálta a férfit, a rendőrség őrizetbe vette a gyanúsítottat.