18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Letartóztatták a riói német konzult, megölhette a férjét

32G63BG-highres
2022.08.07. 07:34
A Rio de Janeiró-i rendőrség letartóztatta Uwe Herbert Hahn riói német konzult. Uwe Hahnt azzal gyanúsítják, hogy megölte férjét, a belga Walter Henri Maximilien Biot-t.

Amikor Biot holttestét megtalálták, a diplomata azt mondta, hogy férje altatókat szedett és sokat ivott. A mentők először arra a következtetésre jutottak, hogy a férfi hirtelen rosszul lett − Metrópoles

A rendőrök azonban gyanús jeleket találtak a lakásban. 

Ezek egyike az volt, hogy a lakást a konzul egyik titkárnője kitakarította. A férfi azt mondta a rendőröknek, hogy azért végezte el a munkát, mert a kutya vértócsákat nyalogatott.

Az áldozat testén több sérülés is volt. A férfi fejsérülést szenvedett a tarkóján. Az arcán, a mellkasán, a hasán, a lábán és a fenekén is zúzódásokat találtak.

(Borítókép: A 2022. augusztus 6-án készült képen annak az épületnek a bejárata látható, ahol a belga Walter Henri Maximilien Biot, Uwe Herbert Hahn német konzul férje 2022. augusztus 5-én meghalt. Fotó: Andre Borges / AFP)