Videón a kigyulladt repülő, ami nem John McClane miatt zuhant az autók közé

2022.08.10. 10:31
Drámai kényszerleszállást hajtott végre egy kisrepülőgép kedden egy kaliforniai autópályán, ami után egy emberekkel teli teherautónak ütközött, mielőtt lángokba borult, írja a New York Post.

A KTLA nevű amerikai televíziós csatorna által megszerzett felvételeken látható, ahogy a repülőgép lezuhan az égből, és a forgalom kellős közepén ér földet, majd a leállósáv felé csúszik, égő kerozin nyomát hagyva maga után.

A pilóta és a fedélzeten tartózkodó utas is biztonságban ki tudott szállni a gépből – közölte a kaliforniai autópálya-rendőrség. A repülőgép egy teherautónak is nekicsapódott, amelyben három ember utazott, ők sem sérültek meg a balesetben.

A hatóság beszámolója szerint a pilóta azt állította, hogy azért hajtott végre kényszerleszállást a sztrádán, mert motorhibát tapasztalt, miközben a Corona Municipal Airport felé tartott, hogy leszálljon.

Az autópálya érintett szakaszát több órára lezárták, amíg a hatóságok a balesetet vizsgálták és a törmelékeket eltávolították, ami jelentős forgalmi fennakadásokat okozott.

Nagy szerencse, hogy a forgalom viszonylag gyér volt, és úgy tűnik, hogy a pilóta jól navigált a leszállásnál, így elkerülte a súlyosabb katasztrófát

mondta Levi Miller rendőrkapitány a KTLA-nak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport