Halála után vallott a hírhedt sorozatgyilkos

GettyImages-515574624
2022.08.14. 14:06
Debra Tate, Sharon Tate húga azt állítja, hogy Charles Mansontól kapott egy kódolt rajzot és egy furcsa levelet néhány évvel a halála előtt, valamint évtizedekkel az után, hogy egyszer meglátogatta őt a börtönben. Az üzenet jelentését most a címzett megfejtette: szerinte a gyilkos a halála után adta tudtul a hírhedt Manson család néhány áldozatának helyét.

A most 69 éves Debra Tate mindössze 16 éves volt, amikor 26 éves nővérét, Sharont, a terhes színésznőt és modellt 53 évvel ezelőtt brutálisan leszúrták és megfojtották a Beverly Hills-i otthonában. Ennek történetét Tarantino filmesítette megVolt egyszer egy Hollywood címmel.

Debra Tate a Sunnak elmondta, hogy találkozott Charles Mansonnal a Los Angeles megyei börtönben nem sokkal az után, hogy letartóztatták, és megvádolták azzal, hogy ő áll a gyilkosságok mögött.

Találkozás a gonosszal

Amikor a börtönben találkozott a megbilincselt Mansonnal, egyikük sem mondott semmit.

Két őr volt mellettem, és csak ültünk ott, és néztük egymást körülbelül 10 percig. Egyetlen szó sem hangzott el, csak egymás szemébe néztünk. Egyszerűen láttam és éreztem a gonoszság auráját körülötte

– mesélte a találkozáson tapasztaltakat.

Debra évtizedekig nem került kapcsolatba Mansonnal, mígnem írt neki, és megkérdezte tőle, hogy más gyilkosságokat is kitervelt-e.

Manson gyakran állította, hogy több áldozata is volt. Debra Tate azt mondta, hogy egy levelet kapott vissza Mansontól, amiben a sorozatgyilkos azt írta, hogy ő a törvényen kívül áll, és nem köpne be másokat.

Rajzban vallotta be tetteit

Debra Tate kapott a gyilkostól egy képet, amelyen pontosan lerajzolta a Panamint-hegységet, a Barker-farmot körülvevő hegyvonulatot, ahol Manson a gyilkosságok után bujkált, és ahol végül elfogták.

Első pillantásra úgy tűnt, mintha a hegyek fölött felkelne a nap, de közelebbről valójában Charlie miniatűr képmása volt, amin látszott az »X« a homlokán

– utalt a nő a Mason homlokára tetovált horogkeresztre.

A rajzon további kis X jelek is voltak, amelyekről Debra azt mondta, hogy szerinte a Manson család más áldozatainak temetkezési helyei lehetnek. A Barker-farmon Debra nyomására ásatásokat végeztek, de nem találtak emberi maradványokat.

(Borítókép: A rendőrök Charles Mansont kísérik ki a tárgyalóteremből 1971. január 25-én. Fotó: Bettmann / Getty Images Hungary)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport