18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Közös öngyilkosságot követett el az albán színész és a felesége

2022.08.14. 13:03
A harmincöt éves albán színész, Florind Belliu a huszonnyolc éves feleségével, Ornela Shehivel közösen követett el öngyilkosságot: egymásba karolva ugrottak ki a hatodik emeletről.

A két színészt a New York-i Bronxban található Cruger Avenue udvarán találták meg. A mentőszolgálat emberei tíz perc alatt kiértek a helyszínre, de már nem tudták megmenteni az életüket. A rendőrség nyomozást indított az ügyben: elsősorban azt szeretnék kideríteni, hogy a házban vannak-e dulakodásra utaló jelek – írja a New York Post

A család és a barátok segítettek azonosítani a holttesteket. A párnak két gyermeke is volt, a kisebbik kettő-, a nagyobbik pedig hatéves. Helyszíni információk szerint az esés után az anyjukért kiabáltak. Florind Belliuról úgy nyilatkoztak az ismerősei, mint egy magának való, gyakran dühös emberről, aki mentális problémákkal küszködött. A rendőrség nem talált búcsúlevelet a lakásban. 

Voltak olyan jelek a lakásban, amik arra utalnak, hogy nem volt minden rendben, mintha nem csak úgy eldöntötték volna, hogy otthagyják a gyerekeiket, és leugranak

– számolt be a rendőrség szóvivője. 

A hatóságok a boncolás eredményére várnak, hogy meg tudják állapítani, Ornela Shehi elszenvedett-e olyan sérülést vagy behatást, ami nem csak az esés miatt történhetett. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.