18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Fényes nappal késeltek halálra egy férfit Londonban

2022.08.15. 21:29
Londonban idén eddig több mint 60 gyilkosság történt a Murder Map honlap számítása szerint.

A rendőrség, a mentősök és a légi mentők hétfőn nem sokkal délelőtt fél 12 után az angol főváros forgalmas Soho negyedében lévő Poland Streetre siettek, miután bejelentést kaptak egy késelésről.

Míg az első mentős mindössze hét percen belül megérkezett, a Metropolitan Police közölte, hogy az áldozatot – akinek személyazonosságát egyelőre nem erősítették meg – kevesebb mint egy órával a mentőszolgálat első hívása után a helyszínen halottnak nyilvánították.

Egy férfit letartóztattak – közölte a Scotland Yard. Egy közeli üzlet dolgozója azt állította, hogy az erőszakoskodás egy étteremben tört ki.

Kiabálás volt az utcán, és ez veszekedéssé fajult. Volt egy fegyver, és valaki a földre esett

– mondta az egyik szemtanú.

A rendőrök a londoni mentőszolgálattal és a londoni légi mentőkkel együtt érkeztek a helyszínre, ahol egy férfit találtak szúrt sebekkel. A mentőszolgálat minden erőfeszítése ellenére 12.20-kor a helyszínen halottnak nyilvánították.

A Poland Street az Oxford Streetről lekanyarodva a Sohóba torkollik, amely az éjszakai életéről híres, kocsmákkal, bárokkal és éttermekkel sűrűn benépesített terület. 

A londoni mentőszolgálat szóvivője elmondta, hogy az első mentősük kevesebb mint hét perc alatt megérkezett. „Csapataink minden erőfeszítése ellenére a beteg sajnos a helyszínen meghalt” – tette hozzá a szóvivő.

Londonban idén eddig több mint 60 gyilkosság történt a Murder Map honlap számítása szerint, ez azonban eltérhet a hivatalos adatoktól. A Press Association hírügynökség szerint ez a szám 57 – írja az Independent.