18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Öt kutya marcangolt halálra egy floridai postást

2022.08.24. 06:52
A helyszínre kiérkezett rendőrök elsősegélyben részesítették az erősen vérző nőt, akit légi úton kórházba szállítottak, de életét már nem tudták megmenteni.

Öt kutya marcangolta halálra az amerikai posta egyik női kézbesítőjét Florida északi részén, miután teherautója lerobbant – közölték kedden az amerikai hatóságok. A Putnam megyei seriff hivatalának tájékoztatása szerint a 61 éves, több sebből vérző nőt a földön fekve találták Interlachen települése mellett, míg a kutyákat egy ház kerítése mögött vették észre. Az eset vasárnap történt.

A környékbeli lakosok elmondták, hogy a segítségért kiáltozó nőre öt kutya támadt. Több szomszéd is megpróbálta leszedni az ebeket áldozatukról, a segítők egyike lövést is leadott a levegőbe, hogy elriassza az állatokat. A helyettesek megkezdték az elsősegélynyújtást a nőn, aki erősen vérzett. Érszorítót alkalmaztak, amíg egy mentőegység meg nem érkezett, és kórházba nem vitte a nőt – közölték a tisztviselők. 

A kutyák egyelőre a megyei állatfelügyeleti hatósághoz kerültek. Az ügyben vizsgálatot indítottak – írja az AP hírügynökség.