Berki Krisztián édesanyja szerint Berki Mazsinak szerepe lehetett fia halálában

2022.09.02. 14:58
Berki Krisztián édesanyja nemrég azt nyilatkozta: közvetve fiának özvegye, Mazsi is közrejátszott abban, hogy a fia meghalt. Berki Mazsi erre válaszul azt mondta: már bánja, hogy korábban kibékítette volt férjét az édesanyjával.

Berki Krisztián özvegye néhány napja egy műsorban beszélt arról: nem tudja, hogyan kell gyászolni.

Fogalmam sincs, hogy kell gyászolni. Erre az élethelyzetre nem lehet felkészülni, hogy elveszítesz valakit, elveszíted a gyermeked édesapját, életed szerelmét, akivel tényleg azt tervezted, hogy leéled az életedet

fogalmazott akkor.

Nemrég Berki Krisztián édesanyja is szóvá tette, hogy szerinte volt menye nem megfelelően viselkedik a mostani helyzetben. Júlia asszony azt mondta a TV2-nek adott interjúban, hogy egyre dühösebb Mazsira. Úgy fogalmazott: „Nekem is vannak érzéseim, és egyáltalán nem mindegy, hogy Mazsi hogy beszél velem. Nagyon sok mindent láttam az utóbbi időben, ami, úgy érzem, nem helyesen történik. Ha olyan nagy szerelem volt köztük, akkor nem költözök el hetente” – mondta.

Berki Krisztián édesanyja ezután hozzátette, hogy 

szerinte a fia halálában annak is szerepe lehetett, hogy Berki Krisztián és Mazsi között konfliktusok voltak.

Felidézte, hogy a fia ezekről az összetűzésekről korábban neki is beszámolt. „Azt mondta nekem a Krisztián, hogy: »Nekem ilyen nő nem kell, aki nem tud maga körül rendet rakni.« Bejárónő kellett, takarítónő, vasalónő… Semmit sem csinál. Se nem főz, se nem mos…” – panaszolta Júlia asszony.

A Bors megkérdezte Berki Mazsit, hogy mit gondol minderről. „Nagy levegőt kell vegyek, mielőtt bármit is mondok… Mert nem érdekem a háborúskodás. Legyen elég annyi, hogy nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet volt részemről, hogy visszahoztam Krisztián édesanyját az életünkbe” – mondta, hozzáfűzve: 

Mert én hoztam vissza őt, előtte már évtizedek óta nem voltak a saját gyermekével semmilyen kapcsolatban. Krisztián nagyon hálás volt nekem ezért.

„Most azonban elszomorít ez az egész. Mert a volt anyósomtól, ahelyett hogy hálát és köszönetet kapnék azért, hogy a fia halála előtt újra közel kerülhettek egymáshoz, ezt kapom. Nem fogok belemenni a sárdobálásba, csak annyit mondok, hogy tudomásom szerint a jó nagymama nemcsak minket, de a másik unokáját, Zselykét sem hívta fel már egy hónapja…” – nyilatkozta a Borsnak Berki Mazsi.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport