Nyolcéves fiával fulladt vízbe egy magyar nő Angliában

2022.09.07. 05:52
A debreceni kötődésű magyar édesanya a kisfiával együtt rekedt az autójában, amikor elmerültek egy tóban Angliában. A nő a helyszínen életét vesztette, nyolcéves fia a kórházban halt meg.

A 28 éves R. Vivien nyolcéves fiával szorult be az autójába és merült el egy tóban a cambridgeshire-i RAF Wittering légibázistól nem messze – írja a Sun.

A nő közösségi oldala szerint debreceni kötődésű volt és a lincolnshire-i Stamford városában élt a kisfiával. Az elmerült autót szombat este emelték ki a vízből. A hatóságok a helyszínen halottnak nyilvánították az édesanyát, a nyolcéves fia azonban a kórházba szállítást követően vesztette életét.

A lap szerint a hatóságokat egy lakossági bejelentés alapján riasztották a tóhoz, miszerint 18 óra 20 perckor egy autó elsüllyedt a vízben. Mint írják, a térképek szerint a kis tó az Old Oundle útnál egy éles kanyarban található, ahol egy kerítés választja el egymástól a vizet és az utat.

A rendőrség azt közölte, egyelőre nem tudják megmondani, mennyi ideig volt az autó a vízben, ezért azt kérik, aki bármilyen információval rendelkezik a balesetről, az jelentkezzen telefonon vagy személyesen a rendőrségen.