16:00, December 01. ÉLŐ
Horvátország 0
Belgium 0
Ahmad bin Ali Stadion F csoport
16:00, December 01. ÉLŐ
Kanada 1
Marokkó 2
al-Tumama Stadion F csoport
20:00, December 01.
Japán 0
Spanyolország 0
Kalifa Nemzetközi Stadion E csoport
20:00, December 01.
Costa Rica 0
Németország 0

Londonban vesztegelnek a Ryanair magyar utasai

2022.10.02. 16:37
Az Index egyik olvasója számolt be arról, hogy a Ryanair FR8371 London–Budapest (helyi idő szerint 18.30-kor induló) járatát 5 óra várakozás után – amely alatt információt sem közöltek, és ellátást sem biztosítottak – törölték.

A következő 5 órában a Ryanair honlapja és ügyfélszolgálata elérhetetlen volt, a helyszíni személyzet egy papírlapot adott át az ott rekedt utasoknak, és csak hétfői indulásra tudta átfoglalni a jegyet.

A cég közölte, hogy négy-öt járatot töröltek, és szállást nem tudnak biztosítani.

Szombat este helyett a hétfői megérkezésben reménykednek

„A kérdésre, hogy miért törölték a járatot, az volt a válaszuk, hogy nem áll rendelkezésre repülőszemélyzet. Sem egyéb információ, sem cselekvés nem történt, tehát vasárnap hajnali 4 órától hétfőig sem a szállás, sem az ellátás nem volt biztosított” – írja a levélíró.

Több száz utas kereste arra a megoldást, hogy ne kelljen több napot a reptéren vesztegelnie. Egyelőre saját költségen étkezve és elszállásolva várják a fejleményeket, azt remélve, hogy a szombat este 21.50-es hazaérkezés helyett valamikor hétfőn hazaérjenek. Válaszlevelében a Ryanair vállalta, hogy tíz napon belül megválaszolja az utasok panaszát vagy egyéb kérdéseit.  • Hírek
  • Hírek