18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Benzinbombákat dobott a határőrség központjára, majd végzett magával

2022.10.30. 13:26
Egy férfi tűzijátékkal összekötött benzinbombákat dobott a brit bevándorlási határőrség új központjára a dél-angliai Dover kikötőjében, majd öngyilkos lett – írja a Reuters egy szemtanúra hivatkozva.

A támadó csíkos felsőben volt, és egy fehér Seat sportkocsival érkezett a helyszínre, amelyből kiszállva három benzinbombát dobott el, ezek közül az egyik nem robbant fel.

A támadás után a férfi a saját nyakába egy kötelet akasztott, amelyet egy fémrúdhoz erősített, majd elhajtott, a csomó pedig végzett vele.

A rendőrök percekkel később érkeztek a helyszínre, és lezárták a területet. A helyi rendőrség és a brit belügyminisztérium egyelőre nem kommentálta az esetet.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.