Orbán Viktorral is tárgyalt már, ezúttal Novák Katalint fogadta otthonában

2022.11.02. 13:16
Jordan Bernt Peterson kanadai politológus, klinikai pszichológus és felesége saját otthonában látta vendégül Novák Katalin köztársasági elnököt – derül ki a politikus szerdai bejegyzéséből, amelyet a közösségi médiában tett közzé.

„A népszerű politológus, klinikai pszichológus dr. Jordan B. Peterson egy klasszikus liberális gondolkodó, akit taszít a mai woke-ideológia és a véleményhegemóniára való törekvés. Hisz a gondolat és az akarat szabadságában, a családi közösségek és a hit erejében. Azt is elárulta, milyen új könyvön dolgozik” – írta Novák Katalin a hivatalos Facebook-oldalán.

A köztársasági elnök kanadai körútjának negyedik napján Ontario tartomány miniszterelnökével, Doug Forddal találkozott, akivel a kanadai magyarok helyzetéről tárgyalt.

A köztársasági elnök köszönetet mondott Ontario kormányának és törvényhozásának azért, mert a kormányzó Ontariói Progresszív Konzervatív Párt kezdeményezésére idén törvénybe iktatta, hogy minden év októberét a magyar örökség hónapjává nyilvánítja – számolt be az MTI.

Novák Katalin Torontóban Karikó Katalinnal is találkozott, a magyar kutató nemrég Kanada egyik legrangosabb orvosbiológiai kitüntetését, a Gairdner-díjat érdemelte ki.  • Tippek
  • Babaváró hitel