Nyilvánosságra hozták a szenteste egy kocsmában meggyilkolt fiatal nő nevét

2022.12.26. 18:20
A nő a húgával és a barátaival ünnepelte a szentestét egy kocsmában, amikor a támadó berontott, és tüzet nyitott. A 26 éves nő a helyszínen meghalt, négy fiatal férfi súlyosan megsebesült.

Ahogy arról korábban az Index is beszámolt, egy Liverpool melletti település egyik kocsmájában szenteste tüzet nyitott egy ismeretlen férfi, aminek következtében egy 26 éves nő meghalt, négy fiatal férfi pedig súlyosan megsebesült. Két nappal a támadás után nyilvánosságra hozták az elhunyt nő nevét: Elle Edwards – írja a SkyNews.

A fiatal nő a húgával és a barátaival ünnepelte a szentestét, amikor a támadó berontott a helyre, és fejbe lőtte. Elle Edwards egy Nova Studio nevű szépségszalonban dolgozott, halálának hírére kollégái „teljesen összetörtek” – nyilatkozták. 

A szépségszalon munkatársai egy Instagramon közzétett posztban azt írták: „A Mennyország magához szólította a legszebb angyalt. Mindannyiunk szíve összetört, és mindannyian Elle családjára gondolunk most”. 

Köszönjük a sok nevetést és boldogságot, amit az életünkbe hoztál, nyugodj békében a paradicsomban, szeretettel: a Nova csapata

– zárták a posztot. A családok és a barátok a támadás után virágokat vittek a lövöldözés helyszínére, az édesapa, Tim Edwards vezetésével. 

A lövöldözésben megsérült 28 éves férfi, akit azonnal kórházba szállítottak, továbbra is kritikus állapotban van. A rendőrség arra kérte a lakosokat, hogy ha bármilyen információjuk van az elkövetőről, azt azonnal osszák meg a hivatalos szervekkel. 

A Lighthouse pub „szavakkal le nem írható tragédiának” nevezte az esetet egy közleményben, amelyben azt is leszögezték, hogy minden gondolatuk a fiatal nő családja körül forog.