18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Videó: gyújtogatni akartak, önmagukat is sikerült felgyújtaniuk

2023.01.06. 20:36
Egy menekültközpontot gyújtott fel két ember Kaliforniában. Az akció olyan jól sikerült, hogy ők maguk is lángra kaptak.

Az esetről felvétel is készült, amelyen az látható, hogy a két elkövető alaposan körbelocsolja az épületet benzinnel, majd egyikük meg is gyújtja azt.

De a lángok olyan erővel csaptak fel, hogy ők maguk is meggyulladtak.

Egyikük aztán még el is ejti a benzineskannáját, amivel aztán szó szerint még több olajat önt a tűzre. Végül mindketten futva, égő ruhával, sikoltozva menekülnek el a helyszínről.

A tűzoltók körülbelül 10 perc alatt a helyszínre érkeztek, és sikerült eloltaniuk a tüzet, de az épületben így is keletkezett némi kár, és be kellett zárni. A történtek után a GoFundMe oldalán indítottak gyűjtést a javításokra. 

A menekültközpont egyik dolgozója azt mondta, hogy az elkövetők a mobiljukat is elhagyták a menekülés közben, így azok már a rendőrök kezében vannak. A helyi rendőrség szóvivője azt mondta: bíznak abban, hogy rövid idő alatt sikerült azonosítaniuk az elkövetőket – írta a Vice.