Donald Trump: Lenne jogom egy bosszúhadjárathoz

2023.02.03. 07:32
A volt elnök Hugh Hewitt rádiós műsorvezetőnek mondta, hogy bár „minden joga meglenne rá”, hogy visszavágjon a gyűlölködőknek, „mégsem tenne ilyet”.

Donald Trumpot megkérdezték egy rádióinterjúban, hogyan használná a Fehér Ház hatalmát arra, hogy „megbüntesse azokat, akik megbüntették őt”  írta meg a The Huffington Post.

Trump erre a kérdésre válaszában elmondta, nem használná ki a nemzet legmagasabb hivatalát arra, hogy ellenségei ellen forduljon, bár megjegyezte, hogy „minden joga meglenne rá.

„Nem, nem tennék ilyet – fogalmazott Trump. „Célom, hogy előre vigyem az országunkat. Nem, nem tennék ilyet” – folytatta.

Trump azt mondta, hogy megválasztása esetén nem az ellenségeire fog összpontosítani, hanem a határ rendbetételére, a gazdaság javítására és a Kim Dzsongun észak-koreai vezető általi potenciális katasztrófa megelőzésére. Majd hozzátette: „Mindig is kedvelt engem… Bident nem kedveli.”

Donald Trump volt amerikai elnök korábban azt mondta, a hivatalban lévő Joe Biden a harmadik világháború szélére sodorta a világot.  • Hírek
  • Árfolyam