18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Könyvet írt a férfi, aki szexrabszolgaként tartotta és teherbe ejtette saját lányát

2023.03.29. 08:31
Josef Fritzl egy pincébe zárva tartotta fogva saját lányát, Elisabethet, ahol 24 éven át szexuális rabszolgaként molesztálta, és hét gyermeket nemzett neki. A 87 éves férfi most könyvet ír, melyben kifejti többek között, hogy ő valójában jó ember és gondoskodó szülő, akinek több száz női rajongója van.

A könyv megírásában egy ügyvédnő, Astrid Wagner volt a jelenleg életfogytiglani börtönbüntetését töltő Fritzl segítségére. A kötet a Die Abgruende des Josef F. címet kapta, ami durván annyit tesz, hogy

Josef F. mélységei.

Fritzl könyvében úgy jellemzi saját magát, mint

»jó ember«  és »gondoskodó családapa«.

Az egykori villamosmérnök a könyvben azt is állítja, hogy üzleti útjai során „többtucatnyi szexuális viszonya” volt, és jelenleg s zámos törvénytelen gyermeke él – többek között – Indiában és Afrikában. Egyikükből állítólag sikeres ügyvéd lett.

Mindezek mellett Fritzl arról is mereng írásában, hogy

nem érti, felesége miért szakította meg vele a kapcsolatot.

2008-as letartóztatására úgy emlékszik vissza, mint szomorú időszakra, mikor teljesen magára maradt a gondolataival.

A könyvben a bűnöző beszámol börtönben töltött mindennapjairól; így például arról is, hogy úgy érzi, ő jobb ember a többi lakónál – akik elmondása szerint alig várják, hogy alkalmuk legyen őt szétverni. Egyetlen barátja egy gyilkos, aki rendszeresen főz neki.

Josef Fritzl állítólag több száz rajongói levelet kap – főként nőktől –, akik állítólag mind szerelmesek belé.

A szexuális ragadozó arról is vall az írásban, hogy utolsó napjait szeretné szabadlábon tölteni, de az osztrák bíróság már többször elutasította szabadlábra helyezési kérelmét – írja a Mirror.