Váratlanul meghalt a K-pop fiatal sztárja

GettyImages-1470650524
2023.04.20. 06:32

A CNN szerint a fiatal zenészt helyi idő szerint szerda éjjel találták holtan az otthonában Szöulban. Kiadója, a Fantagio azt írta az Instagramon, hogy Moon Bin

váratlanul magunkra hagyott minket, és most már az égen ragyog csillagként.

Az Astro tagjai, a Fantagio kollégái, vezetői és munkatársai mindannyian mélyen, nagy szomorúságban és sokkban gyászolnak – tették hozzá. A közleményben arra kérték az embereket, hogy tartózkodjanak a „spekulatív, rosszindulatú pletykáktól”, és tartsák tiszteletben az elhunyt családjának gyászát.

A rendőrség közölte, hogy fennáll az öngyilkosság gyanúja, de a halál pontos okának megállapítása érdekében boncolást hajtanak végre – írja a BBC.

A zenekar – amelynek az alapításkor Moon Bin mellett öt másik tagja volt – 2016-ban állt össze, és rövid idő alatt nagy népszerűségre tettek szert.

Már abban az évben is az egyik legjobb K-pop bandának számítottak a Billboard listáján. 

Moon Binnek az Astrón kívül volt egy másik bandája is Moon Bin & Sanha néven. Az elmúlt hónapokban az utóbbi bandával turnézott Ázsiában, és májusban a koreai Busan, valamint az indonéziai Jakarta városaiban léptek volna fel – írta a CNN.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 80-20-55-20 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ha bajban van, vagy másért aggódik

Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat: +36-80-20-55-20

A Kapcsolj egyből projekt honlapja: https://www.kapcsoljegybol.hu/

Magyar Lelki Elsősegély Szolgálatok (LESZ) segélyvonala: 116-123

Az Ifjúságért Mentálhigiénés Szövetség (IMSZ) a 137-00-s zöldszámon érhető el, hétköznapokon 17–21 óra között.

Az IMSZ-ről bővebb információt itt talál: http://www.ifjusagi-lelkisegely.hu/

(Borítókép: Moon Bin 2023. január 26-án. Fotó: Chosunilbo JNS / Imazins / Getty Images)