Irdatlan erővel csapódott bele a félreállított autóba, egy hajszálon múlt a rendőr élete

2023.05.05. 18:18
Megrázó képsorok kerültek fel az internetre, amelyen egy intézkedő rendőr a szerencsének és reakcióidejének köszönheti, hogy kisebb horzsolásokkal megúszott egy balesetet. A felvételek tanúsága szerint egy 200 kilométer per órával közlekedő autós kisodródott, és éppen annak a járműnek ütközött, amely mellett a rendőr állt.

A YouTube-ra került fel egy hajmeresztő videó, amely az egyesült államokbeli Virginia államban készült. A rendőr vélhetően rutinellenőrzésre állított félre valakit, az autó anyósülés felőli oldalán támaszkodik épp, amikor hirtelen, a szembejövő sávban feltűnt egy nagyjából 200 kilométer per órával közlekedő autós.

A problémát főképp az okozta, hogy a száguldozó sofőr elvesztette az uralmát autója felett, átsodródott a másik sávba, és becsapódott a félreállított autóba.

A rendőr gyors reakcióidejének köszönhetően arrébb tudott futni, pont annyira, hogy az ütközés után kisebb horzsolásokkal megúszta a rémisztő esetet. A félreállított autóban kisebb kár keletkezett, de könnyebb sérülésekkel a sofőrje is megúszta a balesetet.