18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Google fordítóval kért segítséget meggyilkolt barátnője feldarabolásához

2023.05.17. 09:12
Közel tizenötezer forintot ajánlatt fel a taxisnak, hogy segítsen feldarabolni a holttestet, de olyan vegyszereket is be akart szerezni, amivel könnyedén eltüntethette volna a barátnő hulláját.

Egy ukrán modell és lengyel párja április 29-én szálltak meg Bangkokban, majd közel két és fél hetes nyaralásuk után a szálloda biztonsági őrei gyanús viselkedésre lettek figyelmesek – számolt be a DailyMail.

A 25 éves lengyel férfi sietve, egyedül távozott a szállodából és magával vitt egy hatalmas bőröndöt is. A férfi távozása után rendelt magának egy taxit, amivel egy kaszinóba szeretett volna eljutni. Útközben vette elő telefonját, majd a Google Fordító segítségével próbált beszélni a taxisofőrrel.

A taxis elmondása alapján a férfi több kérdést tett fel, többek között olyan folyadékot szeretett volna, amivel eltakaríthat egy holttestet, valamint azt is megkérdezte, hogy tudna-e neki segíteni feldarabolni és zsákba tenni a nőt, amiért 1500 thai bátot ajánlott fel, ami nagyjából 15 ezer forintot jelent.

Miután az angolul nehezen beszélő taxisofőr rájött, hogy a férfi tényleg szörnyű dolgokat tett, értesítette a szálloda biztonsági őreit, akik azonnal felsiettek a szobába, hogy ellenőrizzék azt, ekkor vették észre az ukrán nő több részre vágott holttestét az ágyon, valamint a mellette fekvő fűrészt. A nyomozók szerint legalább egy nappal a nő megtalálása előtt történhetett a brutális gyilkosság.