18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Nyílt utcán szúrtak le Csehországban egy óvodást

2023.05.28. 17:00
A tragédia a csehországi Most városban történt – közölte a helyi rendőrség. A kisgyermek két férfi vitájának az áldozata lehetett.

A tájékoztatás szerint az óvodás két férfi vitájának áldozatává vált szombat este Most belvárosának közelében. Az incidensben érintett felnőtteket őrizetbe vették. Miroslava Glogovska rendőrségi szóvivő szerint eddig még nem emeltek vádat az ügyben.

A CNN Prima News helyi televízió úgy tudja, a gyerek apja a karjaiban tartotta fiát, amikor a másik férfi rátámadt. Egy szemtanú arról számolt be, hogy a támadó a 3-4 éves kisfiút közvetlenül a nyakán szúrta meg.

A rendőrség jelenleg átkutatja a bűntény közvetlen környékét bizonyítékok és egy közelebbről meg nem határozott tárgy után kutatva, amely összefüggésben állhat a cselekménnyel.

A 65 ezer lakosú cseh ipariváros egyes kerületeiben az emberek már évek óta szociális problémákkal küzdenek – adta hírül az MTI.