18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Többen megsérültek egy késes támadásban Svédországban

2023.06.01. 14:21
Több embert megsebesíthetett egy késes támadó egy svédországi iskolánál a TV4 svéd televízió csütörtöki jelentése szerint. A svéd rendőrség közlése szerint két helyi banda között konfliktus alakult ki, a késelés sérültjeit kórházban ápolják.

A bűntény a Stockholmtól mintegy száz kilométerre, nyugatra fekvő Eskilstuna városban történt – közölte a helyi rendőrség szóvivője. A hatóságok egyelőre nem vettek őrizetbe senkit, négy, 15 év körüli sebesültet kórházba vittek.

Egy rendőrségi szóvivő közlése szerint több ember között alakult ki dulakodás, mely aztán a többszörös késeléshez vezetett. Szemtanúk beszámolója alapján és a gyanú szerint két vagy több helyi banda közti konfliktusról lehet szó.

A rendőrség gyilkossági kísérletként kezeli az esetet, s kizárta annak lehetőségét, hogy terrorizmusról volna szó.

Svédországban már régóta fennálló problémát jelentenek a bűnbandák közti összetűzések; az ilyen esetekben egyre gyakoribb, hogy az elkövetők és az áldozatok is kiskorúak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport