Hatalmas pofont kapott élő adásban az utasokat zaklató influenszer

2023.06.06. 21:47
A Johnny Somali néven futó influenszer éppen Japán utcáit járva készített livestream-közvetítést, amikor az egyik járókelő hirtelen tenyérrel arcon csapta.

A több mint két órája tartó bejelentkezést egy óriási pofonnal félbeszakító japán férfi a Hirosima és Nagaszaki szavakat említette – minden bizonnyal arra az incidensre utalva, amikor Johnny Somali egy tokiói vonaton zaklatta az embereket azzal, hogy felemlegette nekik a két japán város lebombázását.

Percekkel később egy rendőr és egy férfi érkezett a helyszínre. A rendőr kikérdezte Johnny Somalit a történtekről, aki azt mondta, nem tett semmi rosszat. A támadó állítólag vízzel is lelocsolta – számolt be a Next Shark.

Johnny Somali májusban széles körű felháborodást váltott ki az interneten, miután egy vonaton zaklatta az utasokat Tokióban. A fiatal férfi azzal provokálta a békésen utazó embereket, hogy felemlegette Hirosima és Nagaszaki atombombával való elpusztítását a második világháborúban. 

Hirosima, Nagaszaki! Tudjátok, mit csináltunk veletek? Hirosima, Nagaszaki – elpusztítottuk, mert nem tudtatok viselkedni. Ha most sem tudtok, újra megtesszük. Értitek?! Nem fogjátok fel, mekkora hatalmunk van! 

kiabálta. Az egyik utas aztán megelégelte a hangos fenyegetőzést, és megpróbálta leállítani az influenszert.  • Tippek
  • Babaváró hitel