18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Gyilkosság áldozata lehetett a Duna partján holtan talált férfi

2023.06.09. 07:32
Napokig keresték azt a férfit, aki május 27-én szombaton tűnt el Szlovákiában, egy párkányi szórakozóhelyen. Végül hat nappal az eltűnése után, a Dunánál találták meg a rendőrök az eltűnt fiatal holttestét.

Nagy erőkkel keresték a hatóságok Cs. Andrást, aki május 27-én szombaton tűnt el egy párkányi szórakozóhelyről. A tűzoltók és az önkéntesek mellett drónokkal, keresőkutyákkal és helikopterrel is kereste a rendőrség a férfit – közölte a Bors.

A lap információi szerint 

a férfi holttestét a Dunánál találták meg, valószínűleg gyilkosság áldozata lehetett.

Mint írták, a helyszín azóta is le van zárva, Cs. András pedig már az eltűnése előtt halálos fenyegetéseket kapott, amit a rendőrségen is jelentett.

A portál a szlovák rendőrséget is megkereste az üggyel kapcsolatban, akik elmondták, hogy a helyszínelés során nem találtak idegenkezűségre utaló nyomot. Hozzátették, hogy az igazságügyi orvosi boncolás eredménye még nincs meg, így biztos válasz a vizsgálat után érkezhet.  

Mint írtuk, csütörtök délelőtt Szlovákia fővárosában, Pozsonyban jelentek meg a rendőrök, miután holttestet találtak az átkelő alatt a folyóparton. A férfi testét horzsolások és sérülések borították, a kiérkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani. 

A Paraméter szlovák lap információja szerint a rendőrség már azonosította a Duna mellett talált holttestet, de nem közölte a férfi személyazonosságát, mivel a nyomozás még folyamatban van.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport