Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Magyar fotós lett Európa kedvence

2014.06.14. 09:35

70 válogatott kép közül lett első a zsűri döntése alapján Szellő Gábor magyar fotós az európai parlament vendégfotóversenyén. Európából bárhonnan lehetett nevezni, de a magyarok különösen aktívak voltak, a 70-ből 17 képet készített magyar fotós.

Gratulálunk Szellő Gábornak, aki az alábbi képpel megnyerte az EP vendégfotóversenyét!

– írta az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája. Szellő az elsimerés mellett egy utazást nyert Strasbourgba az új Európai Parlament első ülésére. A többi képet itt lehet megnézni.

Szellő Gábor 37 éves, szabaduszó fotós, képeit itt lehet megnézni.

A döntőbe 10 magyar fotó került, ezekkel a képekkel:

A fotópályázatot január 10-én indította az Európai Parlament webszerkeszősége. Minden hónapban egy-egy aktuális témát jelöltek ki, mely kapcsolódott a parlament munkájához, az ehhez kapcsolódó fotókkal lehet nevezni. A pályázat másik győztese Alessandra Giansante, ő nyert a közönségszavazáson, így ő is utazhat Strasbourgba.

Az Európai Parlament által társfinanszírozott rovat.
Az Európai Parlament a tartalomért azonban nem vonható felelősségre.